G-voetbal van start bij FCD

Afgelopen dinsdag 14 augustus 2012 is het G-team van FC DRIEBERGEN dan eindelijk met de trainingen gestart. De jongens, en naar het schijnt binnenkort ook meisje, hebben de gehele zomer met smart het moment afgewacht dat zij mochten beginnen. Inmiddels hebben zich 15 nieuwe leden ingeschreven en staan er twee op het punt zich na hun vakantie in te schrijven. De belangstelling is en blijft groot, uiteraard is iedere belangstellende van harte welkom zich aan te sluiten bij dit team.

Het G-voetbal staat onder de enthousiaste leiding van Bert de Goede, Bert Giethoorn en Tamara Brunt. Bert de Goede verzorgt de algehele organisatie en treedt op als teammanager.

Bert Giethoorn verzorgt de trainingen en zal hierin komend half jaar geassisteerd worden door Tamara Brunt, die haar stage vanuit ROC Amersfoort bij ons komt vervullen. Zij doet een sportopleiding met een agogische richting, en zijn blij haar bij dit team te verwelkomen. Diegenen die vertrouwd zijn bij onze buren bij Dalto Korfbal kennen haar wellicht al.

Het team zit niet stil en op 25 augustus aanstaande nemen ze deel aan hun eerste toernooi in Utrecht. Al met al een geweldige start van het G-voetbal bij FC DRIEBERGEN!