Ga jij komend seizoen ook fluiten?

Banner Dirk Makelaars

Afgelopen seizoen hebben we het allemaal net kunnen redden. Soms moest een scheidsrechter twee wedstrijden achter elkaar fluiten. Bij lagere teams kan dit nog wel, maar bij wedstrijden van hogere teams en/of senioren wordt dit lastiger.

Daarom zijn we op zoek naar collega scheidsrechters om zo alle wedstrijden doorgang te kunnen laten vinden. Dus wil je graag iets voor de club betekenen en zou je het leuk vinden om wedstrijden te leiden en de spelregels toe te passen? Laat het me dan weten.

Je hoeft echt niet elke week te fluiten en je zult ook niet direct ingedeeld worden op een wedstrijd van een seniorenteam. Je begint met het fluiten van een wedstrijd van een JO13 team. En uiteraard word je gecoacht door onze ervaren scheidsrechters die je voor, tijdens en na de wedstrijd allerlei tips geven en ondersteuning bieden. Je wordt echt niet in het diepe gegooid.

Dus, ouders of voetballers van een seniorenteam, maar ook jeugdleden van 14 jaar of ouder: meld je aan door een mail te sturen naar scheidsrechter@fcdriebergen.nl!

Hopelijk kunnen dan volgend seizoen ook weer alle wedstrijden gefloten worden.

Paul van Oosten
Scheidsrechterscoördinator