Geen punten voor vrouwen 2 tegen SVL

FC Driebergen vrouwen 2 heeft zaterdagmiddag geen punten weten te behalen tegen SVL. In Langbroek werd de derby met 3-0 verloren.

Hoewel de scherpte voor de wedstrijd aanwezig leek te zijn en de eerste vijf minuten ook nog gingen, was het spel van FC Driebergen het eerste half uur van de wedstrijd van een zeer laag niveau. Er werd paniekerig gespeeld, de veldbezetting was verre van goed en geen enkele keer lukt het de Driebergse dames de bal drie keer achter elkaar naar elkaar te spelen. Dit resulteerde in een groot aantal kansen voor de thuisploeg die pas in de 20e minuut de 1-0 op het bord kreeg met een afstandsschot. Twee minuten later was het meteen weer raak. Een prachtig schot verdween achter, de goed keepende, Cheryl van het Nederend. Pas hierna begon FC Driebergen weer te voetballen. Niet dat het spel ineens uitstekend was, maar het begon een beetje op voetbal te lijken.

In de rust werd de tijd genomen om een aantal zaken goed te zetten. Het veld moest, in balbezit, groter gemaakt worden en er moest meer rust in het spel komen. Na rust ging het team dan ook met meer vertrouwen en redelijk tot goed spel het veld in. Er werd nu aardig gevoetbald en her en der waren er zelfs kleine kansjes te noteren voor FC Driebergen. Toch was het wederom SVL dat tot scoren kwam. De eindstand werd hiermee bepaald op 3-0.

Een kansloze nederlaag voor FC Driebergen vr 2 dat, als team, een complete offday leek te hebben. Volgende week speelt de ploeg in Utrecht tegen ODIN. Het is te hopen dat Driebergen dan deze klap te boven is.

1121