Geen wedstrijd, toch een verslag

Deze zaterdag genieten onze mannen van de C2 een welverdiende vakantie. Vanzelfsprekend spelen een paar gassies nog hun wedstrijdje bij een ander elftal en naar nu blijkt helemaal niet onverdienstelijk.
Geen wedstrijd, geen trainingen en toch een kort verslag. Waarom dan? Dat zal ik uitleggen.
Mijn zoon en ik zijn zo in to voetbal en de C2 dat geen wedstrijd op de zaterdag vreemd voelt. Maandag en woensdag trainen en van te voren en na afloop praten over voetbal. Vrijdagavond praten over de wedstrijd van morgen en de eerste namen laten vallen. Zaterdagochtend snel een broodje en dan praten over de opstelling. Toeleven naar de wedstrijd. Samen naar onze club en ons team. Genieten van wat “onze jongens” allemaal weer laten zien, blij met elk resultaat en een kop koffie als beloning na de wedstrijd.
Dat alles is er nu niet en dat voelt “vreemd”  De jongens genieten van hun vakantie en mijn zoon van een heerlijk weekend in Maastricht en ik hoop maar dat het weer gauw 29 februari wordt. Dan trappen we weer af.  Om kort te gaan het is buitengewoon heerlijk om trainers te mogen zijn van deze groep.
Geniet allemaal van een paar fijne voetballoze dagen.
Enst Notneboom