Geflatteerde nederlaag FC Driebergen 1 bij OSM’75

Op een slecht kunstgras veld heeft FC Driebergen een nederlaag geleden door diverse persoonlijke fouten en zodoende werd het een geflatteerde uitslag. De thuisclub zette wel direct een offensief in maar dat leverde nog niet het gewenste resultaat. FC Driebergen kwam iets beter in de wedstrijd maar echte kansen leverde dat niet op.

OSM’75 kwam in de 26 minuut op een 1-0 voorsprong door goed doorzetten vanaf rechts en de voorzet werd uitstekend afgerond onhoudbaar voor doelman Michel van Bruggen. FC Driebergen moest daarna een aderlating doen doordat aanvoerder Thomas Meeles met een zware blessure aan de knie het veld moest verlaten zijn vervanger werd Bjorn Geerding. De rust naderde en net op het eind van de eerste helft scoorde OSM’75 de 2-0 maar deze werd (terecht of onterecht) afgekeurd. Rust 1-0

Na de thee een aanvallender spelend FC Driebergen dat direct een paar kleine kansen kregen op de gelijkmaker maar onze voorwaartse faalde in de eindfase. Na dit goede begin kreeg men de deksel op zijn kop en binnen 5 minuten stond de thuisclub met 3-0 voor door persoonlijke fouten in de achterhoede van FC Driebergen. Een domper was dat wel maar men bleef positief en aan de werklust lag het niet maar de kleine kansen die de spelers daarna ook kregen het lukte niet. In de 76e min. werd het zelfs nog 4-0 door een fout van onze doelman Michel van Bruggen die de bal los liet en het was een koud kunstje om de bal in het net te prikken.

Uiteindelijk kreeg FC Driebergen toch nog een verdiend doelpunt gemaakt door invaller Tim Stooker 4-1.

As zaterdag 14 oktober de semi-derby tegen DOSC uit Den Dolder aanvang 14.30 uur