Geld voor Unicef van trouwe FC Driebergen-supporter

Grafisch Dienstencentrum Driebergen

Zaterdag 22 september overhandigde Peter Dingemans, voormalig voorzitter en erelid van FC Driebergen een cheque van euro 1.020 voor Unicef aan voorzitter Erik Zegwaart. Als toelichting vertelde Peter Dingemans: ”toen ik afgelopen augustus 60-jaar werd, heb ik dit gevierd met familie en vrienden. Hun aanwezigheid was mijn mooiste cadeau. Als ze toch nog iets extra’s wilde geven dan graag aan een goed doel. Als supporter van FC Driebergen was de link met Unicef gauw gelegd. Nog steeds ben ik trots op zo’n mooie voetbalclub met zo veel positieve vrijwilligers en een prachtige accommodatie”.

Vanaf de start van FC Driebergen in 2011 is de wedstrijdkleding voorzien van het logo van Unicef. Elke zaterdag brengen onze spelers Unicef onder de aandacht op en langs de voetbalvelden. Als vereniging zijn we trots om daarmee een bijdrage te leveren aan het promoten van Unicef. Los daarvan maakt onze club met behulp van sponsoren jaarlijks geld over aan Unicef.

De cheque werd in dankbaarheid door Erik Zegwaart aangenomen. Hij zegde toe dat de cheque binnenkort aan Unicef zal worden overhandigd.

Na het overhandigen van de cheque mocht Peter Dingemans ook het nieuwe scorebord op het hoofdveld boven de tribune Vrienden van FC Driebergen in gebruik nemen. Het was extra leuk dat onze burgermeester Frits Naafs en Wethouder Chantal Broefhuis hierbij aanwezig waren.

Met de hulp van de Vrienden van FC Driebergen en een speciale vriend is het nieuwe scorebord er gekomen. Door een druk op een knop lichte het nieuwe bord op. Van grote afstand is het bord goed te lezen. Zonder Nu maar hopen dat er vaak een goede uitslag van de Thuisploeg op getoond wordt. Op naar een sportief nieuw seizoen.