Genieten bij JO13-1

Jl. zaterdag weer eens wezen kijken bij de talentvolle jeugd van FCD. JO13-1 tegen GVVV O13-1.

Een, vooraf, leuke wedstrijd tegen een hele goede tegenstander. Dat bleek ook al snel in de eerste helft. FCD O13-1 had het moeilijk tegen GVVV. Ondanks een paar goede mogelijkheden , waarvan 1 uit een vrije trap die de paal raakte, kwam GVVV op een verdiende voorsprong. In sommige gevallen wat persoonlijke misverstandjes maar dat gebeurt in deze leeftijdscategorie en daar leer je dan ook weer van.
Het siert de trainersstaf van O13-1 ook in deze situaties positief te blijven coachen. Je zet als speler een volgende stap, waarbij alles steeds wat moeilijker wordt en positief coachen helpt je dan verder. Hulde dus aan Jaimy en Mick. Blijf zo doorgaan mannen !!

De tweede helft gaf een heel ander beeld. FCD trok fel van leer en ging op zoek naar een verdiend doelpunt. Wederom een prachtige vrije bal die uiteenspat op de paal. De opgelopen achterstand kon niet meer worden goedgemaakt maar FCD was zeker de betere in de tweede helft. Speciale vermelding dit keer voor Ruben, die de hele wedstrijd foutloos speelde, een plaag was voor alles en iedereen bij GVVV en dit ook beloond zag met een prachtige goal, gescoord uit een vrije trap. Een onvervalste “beauty”. Ook Stijn speelde een dikke, dikke voldoende. Ik zeg een 9!

Ondanks het regenachtige weer en de einduitslag die in het terechte voordeel van GVVV uitviel was het een zeer leuke wedstrijd voor de Driebergen supporters.
Dit gaat een erg leuk seizoen worden waar spelers beter en sterker uit gaan komen en dat is wat er hoort te gebeuren bij jeugdelftallen.

Spelers en staf: ik heb genoten en kom zeker weer kijken.

Ernst Notenboom