Geslaagd uitje Business Club bij FC Utrecht-RKC

Grafisch Dienstencentrum Driebergen

Afgelopen zaterdag had de FcDriebergen Business Club een fantastisch gezellig avondje in de Galgenwaard bij FcUtrecht – RKC. Als beloofd kregen we een echt Utreg gevoel in de sfeervolle ’t Wed & Waard Lounge waar iedereen zich al erg snel thuis voelde onder het genot van een lekker biertje en goed verzorgde hapjes. Met ons bonte gezelschap hebben we een super avondje gehad met nog een mooi verdiende 2-0 overwinning als kers op te taart. De eerste helft was niet echt om over naar huis te schrijven…

Na een dramatisch genomen strafschop herstelde Douvikas zich met nog 2 gevaarlijke kopkansen.  De tweede helft begon een stuk beter met een feller Utrecht en na een uur spelen wist Douvikas dan toch eindelijk het net te vinden. Aan het eind van de westrijd kwam daar nog het tweede doelpunt van Labyad bij na een knappe voorzet van Bozdogan. Helaas vlogen er door de feestvreugde wat bekers met bier het veld op waardoor de wedstrijd iets langer duurde maar ondanks het stilleggen lieten we ons niet de sfeer verpesten en hadden we een top avondje ook na de wedstrijd weer bij ’t Wed & Waard met life muziek en nog meer plezier.

Ook lid worden van onze Business Club en aan deze gezelligheid meedoen, stuur dan een mailtje naar: sponsoring@fcdriebergen.nl