Grote teleurstelling voor FC Driebergen

In een matige partij voetbal en een niet scherp genoeg begin van de wedstrijd heeft FC Driebergen wederom 3 kostbare punten verloren door in blessure tijd met 1-2 te verliezen.

Het was al in de 3e minuut raak door slecht verdedigen kwam de bal terecht bij een speler van SVM die met een goed gericht schot de iets voor zijn doel staande doelman Michel van Bruggen versloeg 0-1. Dit was direct al een domper en het duurde zeker 20 minuten voordat de thuisclub wakker was geschud en kreeg wat kleine kansen maar Mathijs Brink en Pascal van Doorn hadden het vizier niet op scherp staan. Zo kabbelde de eerste helft voorbij zonder noemenswaardige momenten. Het bleef tot de rust 0-1

De tweede helft kreeg een heel ander aanzien en het was alleen maar FC Driebergen dat de toon zette en de gasten uit Maartensdijk geen schijn van kans gaven. En het was de weer zeer ijverige Robin Notenboom die al in de 48e minuut na goed werk van Pascal van Doorn de gelijkmaker kon noteren 1-1. Het vele publiek ging er even recht voor zitten omdat de thuisclub bleef acteren door met veel passie op voorsprong te komen. Maar dat bleef uit er kwamen grote kansen maar werden ook heel makkelijk om zeep geholpen. Het was helaas voor de goed willende Mathijs Brink die diverse doelrijpe kansen om zeep hielp.

Maar FC Driebergen moest wel de snelle counters in de gaten houden van SVM. Maar de in een goede vorm verkerende aanvoerder Michel Hoekstra bleef heer en meester samen met de goed spelende Maurice van Rheenen (38!). De tijd vorderde snel zonder een doelpunt maar het gevaar kwam er in de 80e minuut toen een goed ingezet schot door SVM van de doellijn werd gekopt door Michel Hoekstra.

Toen iedereen zich opmaakte voor een gelijkspel werd het toch nog 1-2 in de 92e minuut toen de gasten genadeloos toesloegen na een hoekschop die bij de 2e paal keurig werd ingekopt. Hierna blies de goed leidende arbiter Maas voor het laatste fluitsignaal.

Het wordt nu wel heel moeilijk om de nacompetitie nog te ontlopen.