Hans van Vugt toernooi JO8/JO9/JO10/JO11 gefloten en begeleid door jeugdscheidsrechters

Kapsalon Rob

Afgelopen zaterdag was het weer een drukte van belang op het sportpark. ’s Ochtends was het HvV toernooi voor JO8 en JO9 teams en ’s middags voor de JO10 en JO11 teams.

Om 8.30 uur werden de jeugdscheidsrechters (eigenlijk spelbegeleiders bij de JO8/JO9) geinstrueerd en werden nog even de afwijkende spelregels doorgenomen: terugspeelbal op de keeper mag niet opgepakt worden, achterbal wordt vanaf de grond genomen door de bal te schieten en de uitballen worden ingedribbeld. Rutger Vos, Rutger van Oosten, Mart Noomen, Angelo van de Maat, Jurjen van Wijk, Calvin van Wijk, Swen Rouwenhorst en Thijs van de Kruijff hebben al deze wedstrijden op een kwart veld begeleid.

’s Middags werd het scheidsrechtersteam versterkt door Luuk Andriessen, Douwe Winsemius, Thirza Wester en Mees Hoefman. Op het hoofdveld werden de 9×9 wedstrijden gespeeld. Op de velden 2 en 3 werden de wedstrijden op half veld gespeeld.

Daarbij waren de ‘oude’ spelregels natuurlijk weer van toepassing. Even omschakelen dus, maar dat ging prima. Mede door de bezielende leiding van Paul Kooiman.

Paul van Oosten