Hard Werkend FC Driebergen wederom onderuit

Banner Balkan Restaurant

FC Driebergen heeft thuis tegen Everstein uit Everdingen een verdiende nederlaag geleden ondanks keihard werken van onze jongens.

Men begon voortvarend aan de wedstrijd door een fout van de doelman van Everstein al in de 2 e minuut die de bal los liet en Koen van Dijk weinig moeite had om dit af te ronden en beheerst de 1-0 op het scorebord bracht. Everstein probeerde direct veel druk te zetten op onze verdediging en dat lukte aardig, de ploeg uit Everdingen kreeg binnen 15 minuten wel 3 grote kansen om zelfs op voorsprong te kunnen komen. Maar door weer zeer goed keeperswerk van doelman Michel van Bruggen bleef het 1-0.
Tot de 18 e minuut kon de thuisclub stand houden toen spleet de rechtsbuiten door de driebergse verdediging heen en zorgde dat de spits van Everstein beheerst de 1-1 kon aan tekenen.
Everstein bleef de sterkste maar in de 38e minuut kreeg de thuisclub toch nog een goede kans maar deze mislukte volledig en zo kon tot de thee de stand gelijk blijven. Rust 1-1

Het 2e bedrijf liet het zelfde spelbeeld zien ondanks alle goede bedoelingen van de spelers van FC Driebergen maar moesten het van het directe en snelle spel van de tegenstander het onderspit delven. Maar ook Everstein had zijn scorend vermogen thuis gelaten en zo bleef het heel lang 1-1 en gingen de supporters van FC Driebergen al denken op misschien valt er nog wel 1 punt te halen uit deze wedstrijd. Maar dat werd in de 83e minuut de kop ingedrukt doordat de bezoekers een verdiende penalty kregen voorafgaand aan een duidelijk buitenspel geval waar de scheidsrechter niet voor floot. Dit buitenkansje werd gretig gepakt en ook beheerst afgerond 1-2.

En weer stond FC Driebergen met lege handen er kwamen nog wel wat klein kansen op 2-2 maar die werden door voorwaartse slecht afgewerkt. En na 3 minuten nog blessuretijd werd er afgefloten en kunnen de spelers zich op gaan maken op de volgende zware wedstrijd en wel zaterdag as 3 februari aanvang 14.30 FC Driebergen SVM(Maartensdijk).