Harm van Hofwegen en Adrie Sonneveld pieken op juiste moment

Zaterdag 14 januari 2012 was voor de kaarters de dag van de mini marathon.  Om 11.00 uur was “de aftrap” voor 40 klaverjassers en 14 jokeraars en daarmee was de zaal van Champ Aubert heel gezellig gevuld. Na de eerste ronde stond er een fantastisch buffet klaar en kon men zich voorbereiden op de twee rondes die nog volgden. Zo rond 19.00 uur was er de prijsuitreiking waarbij Harm van Hofwegen bij de jokeraars als winnaar werd gehuldigd. Bij het klaverjassen was Adrie Sonneveld de eerste winnaar van de Hennie Knoop Trofee.

Aan de hand van de diverse standen kan het wedstrijdverloop nog worden geanalyseerd. Wat echter vooral bij zal blijven is de goede sfeer en voortreffelijke verzorging door het team van Etienne. Hulde!

Natuurlijk ook onze dank voor de mooie vleespakketten van Peter van Alphen en de flessen die Rogier de Mol ter beschikking stelde. Van Jaarsveld; bedankt voor de (prachtige) bloemen.

Bekijk hieronder de uitslagen. De lijsten hebben twee tabbladen, één voor jokeren en één voor klaverjassen. De lijsten laten de uitslagen in het verloop van de dag zien.

Hennie Knoop trofee 2012-1

Hennie Knoop trofee 2012-2

Hennie Knoop trofee 2012-3