Harry Storm erelid van FC DRIEBERGEN overleden

Van zijn familie ontvingen wij het bericht dat Harry Storm net voor zijn 86steverjaardag op 9 september overleden. Harry heeft een rijk voetbalverleden eerst bij CDN als oud-voorzitter van de zaterdagafdeling en later ook vanaf het begin fervent secretaris van de v.v. Dalto.

De start van FC Driebergen was voor hem speciaal. Hij meldde in 2011: “Zaterdag 7 mei 2011 zal in mijn geheugen gegrift blijven. Immers, enerzijds beleefde ik de eerste helft van de laatste wedstrijd van de v.v. Dalto bij FZO ( ruststand 1-0 ) en anderzijds was ik als FC Driebergenaar uiteraard voor het behoud van het 3de klasseschap van CDN. Ondanks het verlies tegen De Meern (3-4) wist CDN degradatie te voorkomen en zal de FC Driebergen volgend seizoen in de 3de klasse starten. Nu alle sportieve resultaten bekend zijn, roep ik beide besturen op om gezamenlijk te komen tot een hecht verband inzake de FC Driebergen. Het zou een groot succes kunnen worden!!”.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2016 kreeg hij het erelidmaatschap van FC Driebergen. Mede door zijn unieke bijdrage over vele jaren heeft het voetbal in Driebergen zich verder ontwikkeld tot wat het nu is. Er is nu gezonde sportclub met zowel sportieve als maatschappelijke ambities.

Wij zijn Harry blijvend dankbaar voor al het goede dat hij voor de voetbalsport heeft betekend. Hij had het in 2011 al goed voorspeld, FC Driebergen is een groot succes geworden! Wij wensen de familie sterkte met het verwerken van dit verlies.

De familie zal in besloten kring afscheid van hem nemen.

Namens het bestuur,
Erik Zegwaart
Voorzitter FC DRIEBERGEN