Het “beest” sleept de B3 door de wedstrijd!

ZAM Zeist Doorn

Uit bij de De Meern was het een gelijk spel ondanks het betere spel van onze jongens en dus was het nu zaak om de drie punten wel te pakken. We begonnen slecht. Spel was matig, onrustig en erg onzeker. We voetbalden niet waar ik wel altijd op “hamer” en daardoor gingen we mee in het slechte voetbal van onze tegenstander. Bilal was de hele week geblesseerd maar gelukkig vandaag bleek dat voor een groot gedeelte over te zijn. In de 25 min kreeg hij de bal van Richard op maat langs de kant aangespeeld en met grote stappen liep hij de 16 meter in en schoot keihard op doel. De keeper kon de bal keren maar daar stond Haseeb. Haseeb twijfelde dit keer niet en lepelde de bal over de doellijn. Ik hoopte nu dat dit het sein zou zijn om De Meern onder druk te zetten en verder afstand te nemen maar niets was minder waar. De Meern werd sterker en sterker en zette onze achterhoede onder druk. Ik weet niet wat Tristan vandaag had gegeten maar elk schot op doel was voor hem. De Meern werd er wanhopig van, elke bal bokste hij uit de doel en zodoende konden we de voorsprong vasthouden.

10 Minuten voor de rust was het wederom Richard, die met goed spel, Bilal kon bedienen de diepte in helaas was het de keeper van De Meern die de 2-0 in de weg stond. Vanaf dat moment kregen we meer grip op de wedstrijd en drukte we De Meern achteruit. Eindelijk net voor rust kregen we loon naar werken. Een afgeslagen bal kwam bij Sven terecht die met een timmermansoog de bal vanaf 20 meter in de kruising schoot. Wat een geweldig doelpunt was dat en voor ons op een heel belangrijk moment.

In de rust heb ik de 5 wissels ingebracht en gezegd dat we moesten blijven voetballen. Dit deden wij beter dan de 1e helft maar desondanks werd De Meern sterker en sterker. Gelukkig hadden wij vandaag “een beest” op goal staan. Tristan heeft ons er vandaag doorheen gesleept. De Meern scoorde uiteindelijk nog wel een doelpunt maar ik had geen moment het idee dat we de overwinning uit handen gingen geven. En zo pakte we terecht de 3 punten die we hard nodig hebben om in de race te blijven voor de hogere plaatsen in de competitie.

Nog wat eervolle vermeldingen:

Tristan = geweldig

Joshlin = Dijk van een wedstrijd

Robin = Slim en rsutig

Patrick = Keihard werkend

Hasan = Snel als een hazewind hond

Sven = klein maar fijn

Damian = Sterk en behendig

Richard = sterke wedstrijd

Bilal = Hardlopend en hardwerkend

Haseeb = Bekeken en vandaag zelfs scorend

Serkan = Hakkie Tikkie en circus Renz heeft al geinformeerd naar je trucjes

Emen = Staat als een huis

Jurjen = Had een geweldige kans door hard werken

Jordy = rots in de branding

Viktor = Dartelend met techniek

Mert = die hoef je niets te vertellen, altijd positief aanwezig.

 

John