Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, overwinning kom maar gauw.

Banner Dirk Makelaars

De dag begon met al onze make-upjes en haartjes mooi gedaan, want het was tijd voor de enige echte teamfoto (die u hierboven kunt bewonderen). Na de fotoshoot begonnen we met de wedstrijd nadat alle spiertjes lekker soepel waren opgewarmd.
Het fluitsignaal luidde om 3 minuten over de oorspronkelijke starttijd. Renswoude koos de zonloze kant dus wij mochten aftrappen. In de 16e minuut maakte Renswoude een goal, maar natuurlijk zagen wij dit van mijlen ver aankomen en zetten we ze vakkundig buitenspel. 0-0 nog steeds dus.

40e minuut, eindelijk HET moment: 1-0 voor FC DRIBBA door een legendarisch goal van Aïsa, die eventjes een tijdelijke transfer had gemaakt naar dames 2. En dan nog ff lekker voor de rust kopt Irene er nog eentje in vanuit de corner van Aïsa. Zo gaan we lekker met 2-0 de rust in.

Na de iets wat aggressive maar vooral motiverende speech van Rob, begonnen we aan de 2e helft. En of die geholpen heeft. 53e minuut, once again: goal by Aïsa!!! En we gaan stug door: 55e minuut, Laubapau glijdt m heerlijk binnen na een assist van Kaya die ook nog even als Dora the explorer van achter naar voor sprintte. Of haar longen dat zo leuk vonden, weet ik niet, maar de supporters in ieder geval wel.

Omdat de klok ff rewind doet dit weekend, ben ik even kwijt hoeveelste minuut het is, maar na de 4e goal kwam de 5e, weer door Aïsa. Voor de oplettende lezer: dit was een hattrick voor Aisa!

1 minuut na de 5e goal kwam de 6e, door de enige echte Messa! Je zal het niet verwachten, maar toen kwam de 7e goal: Messa! 8e goal: weer Messa! Voor alle rekenwonders onder ons: hattrick voor Messa, en dat is al de 3e hattrick op rij. Dit betekende ook geen bacotjes voor Rob… Maar natuurlijk kan de 9e goal niet ontbreken, Annabel kopt hem voortreffelijk in. 10e goal, M to the essa. Dus eindstand: 10-0!!! We willen alle supporters bedanken en onze families en onze enige echte TC: Rob (we gaan altijd verder met punten scoren tijdens de 3e helft)!

BRON

Foto’s door Johan Prins