Info FC Driebergen vrouwen- en meisjes-afdeling

Nu het einde van het seizoen snel nadert en er op de verschillende niveaus nog gestreden wordt om de laatste punten,  kampioenschappen, bekercompetities en de toernooien eraan komen, willen we met de voorbereiding starten voor het volgend seizoen.

Allereerst willen wij ons voorstellen richting vrouwen en meisjes afdeling van FC Driebergen:

Harry Pijnenburg                                                /                                                Pim de Bondt

Trainer Coach  FC Driebergen Vrouwen 1   /   Teammanager & Ass.Trainer FC Driebergen Vrouwen 1

harry pijnenburg                                                                              Pim12

Harry is de laatste jaren succesvol in verbeteren van de spelkwaliteit van vrouwenteams en Pim is ruim 10 jaar actief betrokken bij het vrouwen en meisjes voetbal in Driebergen.

Voor het komend seizoen 2014 – 2015 zijn wij jullie aanspreekpunt in de rol van  spelerscoördinatoren  om een  verdere invulling  te gaan geven aan het vrouwen-meisjes voetbal bij FC Driebergen,  om zo het in de afgelopen jaren verrichte werk van Mewis Breij en Jim Euwema een succesvol vervolg te kunnen gaan geven.

Hiervoor hebben wij de steun nodig van alle betrokkenen, die het vrouwen en meisjes voetbal bij  FC Driebergen een warm hart toedragen:   in de eerste plaats de speelsters op allerlei niveaus – de trainers-de teammanagers en de ouders/ supporters, die op wat voor manier betrokken zijn bij het vrouwen/ meisjesvoetbal.

Binnenkort zullen de eerste stappen gezet worden richting seizoen 2014 – 2015, om zo aan de doelstellingen van de FC Driebergen vrouwen/ meisjesafdeling te gaan werken en een verdere invulling te kunnen gaan geven.   De teamindelingen voor seizoen 2014 -2015 is een punt op de agenda waar zo spoedig mogelijk vervolg aan gegeven zal worden en tevens zullen er stappen gezet worden om het e.e.a. verder te stroomlijnen.    Zodra hierover meer bekend wordt, volgt  verdere informatie hierover.

Mochten er nu al vragen gerezen zijn dan a.u.b.  per email sturen naar:

Pim de Bondt – Emailadres:   pdebondt@online.nl  – Mob.Nr.: 06-14022050  (na 19.00 uur ‘s-avonds)

Harry Pijnenburg  – Emailadres: harry.p@live.nl – Mob.Nr.: 06-42350074 (na 19.00 uur ‘s-avonds)