Informatie Zaalvoetbaltoernooi Kerstvakantie

Hieronder de informatie per afdeling voor de zaalvoetbaltoernooien in de kerstvakantie.

O8 t/m O11 teams, speeldag 27 december:
Kijk in welk team je speelt, wat voor shirt je aan moet trekken en graag 15 minuten voor aanvang van je 1e wedstrijd aanwezig zijn.
De bezetting is krap dus graag allemaal komen. Mocht je toch echt verhinderd zijn, laat het mij dan weten op vanderleemarcel@gmail.com

Aan de ouders nog een oproep. Het is handig als ieder team een begeleider heeft om te zorgen dat spelers op tijd klaar staan en dat er een keeper aangewezen wordt. Coachen is niet nodig. Er zijn nog veel teams zonder begeleider. Graag bij mij opgeven. (scheidsrechters ook welkom)

Schema Kerstzaalvoetbaltoernooi O8-O11

O12 en O13 teams, speeldag 27 december:
Kijk in welk team je zit. Iedereen wordt om 14:00 uur in de zaal verwacht. Mocht je verhinderd zijn, laat het mij dan weten op Jorgen.Boumeester@buschsvg.nl

Schema Kerstzaalvoetbaltoernooi O12-O13

O14 en O15 teams, speeldag 4 januari:
Iedereen wordt om uiterlijk 10:00 uur in de zaal verwacht, de eerste wedstrijd start om 10:15 en het toernooi is om 13:00 afgelopen. Teams worden op de dag zelf bekend gemaakt.
Mocht je verhinderd zijn, laat het weten aan Frank (frank@frankdegoede.com) of aan Melanie (melanie.andriessen@gmail.com) .

Wij hebben er allemaal zin in.
Marcel, Jorgen, Frank en Melanie