Interim trainer gezocht – Vrouwen 1

van Raalten Bouwadvies

Wegens omstandigheden is Vr1 van Fc Driebergen opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer/coach die het seizoen met hun wil afmaken. Het is een gemotiveerde groep die gewend is om hard te werken en graag nieuwe dingen leert.

De afgelopen 4 jaar is het team 3x gepromoveerd van de 5e naar de 2e klasse, maar helaas zijn ze afgelopen jaar weer gedegradeerd naar de 3e klasse. Maar dit seizoen gaan de dames er weer vol voor en ze doen dan ook weer gewoon boven in mee. Naast een Vr1 heeft Fc Driebergen een snel groeiende meiden/vrouwen afdeling. We hebben 2 senior teams, en 4 jeugd teams waaronder en MO17 elftal die hoofdklasse speelt en daar ook bovenin mee doet.

Je maakt deel uit van een leuke groep trainers en leiders waarin natuurlijk het plezier van de meiden voorop staat maar er word ook veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de meiden.

Ze trainen op maandagavond van 20:00 t/m 21:30 en donderdag avond van 20:15 t/m 21:45 en spelen op zaterdag hun wedstrijd.

Natuurlijk stelt de club trainingskleren beschikbaar en de ruimte voor het volgen van opleidingen.

Dus ben je een trainer die de meiden kan motiveren en het beste uit de meiden naar boven kan halen. Een trainer die goed kan samen werken, gemotiveerd is en goed kan communiceren. En ben je opzoek naar een leuke uitdaging, dan zijn wij opzoek naar jou.

Neem voor meer informatie contact op met de coördinator:
Tamara van Wandelen
T-vgarderen@hotmail.com