JO 10-1 maakt vliegende start

FC Driebergen JO10-1 speelde zaterdag uit tegen VV Jonathan in Zeist. Onze jongens maakten een vliegende start, en na één minuut lag de bal al in het doel van Jonathan.
Jonathan werd wakker geschud en antwoordde direct met een aanval. Dit resulteerde in de gelijkmaker, 1-1. De verdediging van Driebergen sloot netjes aan naar voren om de tegenstander onder druk te zetten. Na een aantal mooie acties en goed samenspel, maakten wij twee prachtige doelpunten, 1-3. Jonathan bleef ook op zijn beurt scherp en trapte weer een mooie bal binnen, de 2-3. Er volgden een aantal spannende minuten, waarbij de bal over en weer tussen de voeten van beide partijen ging. Driebergen scoorde nog een keer en Jonathan ook op zijn beurt. Zo konden wij de rust in met de stand, 3-4. Spannend!

Ook de tweede helft begon actief, de aanval werd door FC Driebergen ingezet. De bal bleef daarna voornamelijk op de helft van de tegenpartij en dat werd beloond met wederom 3 mooie goals, 3-7. Hierna speelde Jonathan op het middenveld goed over, resultaat de 4-7.
Jonathan deed er vervolgens alles aan om nog punten te scoren maar kreeg door goed verdedigingswerk van Driebergen geen grip meer op de wedstrijd. Er volgden nog 3 fenomenale doelpunten van onze mannen.

Jongens gefeliciteerd met deze overwinning, op naar de volgende wedstrijd.