JO10 1 nog niet op dreef

Zaterdag 30 september spelen de jongens van de JO10 1 hun tweede competitiewedstrijd van dit seizoen: thuis tegen VV Maarssen. De eerste aanblik van de tegenstander: niet al te groot, van gelijk niveau, moet lukken. We zijn optimistisch.

De wedstrijd begint met twee mooie schoten op het doel van de tegenstander die helaas niet leiden tot een doelpunt. In de 10e minuut een hoekschop voor Maarssen. Ze krijgen van onze jongens alle ruimte om hun eerste doelpunt te scoren en al snel daarna volgt nummer twee. Gelukkig is daar het moment voor FCD. Tristen komt uit de dekking en schiet links in de kruising de 1-2.

Net voor rust een grote domper: Marnix valt hard en ongelukkig op zijn rug en hoofd en kan niet meer verder spelen. De tweede helft lijken de jongen wat van slag door dit voorval. Lars maakt eerst nog een mooie gelijkmaker maar daarna krijgt JO10 1 de spirit niet meer terug. Gelukkig hebben we nog keeper Milan die een penalty uit het doel houdt en nog vele sterke ballen van Maarsen wegspeelt.  Maar ondanks Milan eindigen we met 2-7.

Twee dik verloren wedstrijden achter elkaar, gelukkig is het seizoen nog lang. Kom op JO10 1! iets meer het doorzettingsvermogen van Ronaldo, de attitude van Messie, de arrogantie van Suarez en het samenspel van Barcelona. Gelukkig hebben ze wel de looks van Cavani. Volgende week weer op volle sterkte ertegenaan jongens!