Jo10-1 verliest nipt van Hoogland Jo10-1

Al heel vroeg moesten we eruit vanmorgen, het was nog pikkedonker! Maar eenmaal op het veld begon het licht te worden. Op deze donkere zaterdag misten we twee verdedigers; Daan moest de wedstrijd voorbij laten gaan vanwege judowedstrijden, en Geander was geblesseerd thuis achter gebleven.

Op het veld moesten de mannen van FC Driebergen snel wakker worden, want de enige dame van Hoogland legde de bal na een rush al heel snel in het doel, 1-0. Even later, maakte de keeper van Hoogland een grote misser, en speelde de bal per ongeluk in de voeten van Lars, 1-1. En snel scoorde daarna ook Naut, op aangeven van Tristen. Maar steeds wanneer we op voorsprong kwamen, werd het weer snel gelijk.

Maar ook andersom; want na een subliem schot van Abel, van heel ver, stond het 2-3. Maar het werd 3-3, 4-3, 5-3, de rek was er even uit bij de mannen van FC Driebergen. Maar bij deze stand hervonden onze mannen zich weer, en scoorde Naut 5-4 en even later Bas de 5-5.

Toen werd het echt spannend, het zat er echt in vandaag! Maar op het laatste moment was het toch Hoogland dat aan het langste eind trok en de bal voorbij de noemenswaardig goed keepende Milan tikte.

Volgende week weer een nieuwe kans, dan spelen de mannen tegen Focus ’07 uit Culemborg!