JO10-1 Verloren en gewonnen

Drankenspecialist de Mol

Zaterdag 2 december, de JO10-1 speelt thuis tegen DCG Rksv JO10-1 uit Amsterdam. De wedstrijd begint veelbelovend. Bas schiet de bal in de eerste halve minuut gelijk op de lat en in de tweede minuut net naast. Mooie kansen! Maar DCG speelt goed over met als resultaat een punt achterstand voor Driebergen na 5 minuten. FCD laat het er niet bij zitten. Lars voert de dreiging op voor het doel en maakt de gelijkmaker.

Dan gaat het snel. Driebergen speelt mooi samen maar laat de tegenstander te veel vrij lopen en het wordt 1-2. De teams zijn mooi aan elkaar gewaagd en Driebergen vecht. Tristen schiet net over en vervolgens in de handen van de keeper. Marnix, Tristen en Lars doen nog meer mooie pogingen op het doel, spelen de bal net naast, of de keeper duikt in de hoek. Daan neemt de bal nog een keer mee naar voren, Geander geeft een mooi schot vanaf het middenveld. Nog een corner voor Driebergen. Het mag niet baten. Ondertussen komt Driebergen steeds net iets te kort in de verdediging. Met een niet verdiende 1-6 gaan we uiteindelijk de rust in.

De tweede helft begint met een strakke 2-6 van Tristen langs links. Al snel is daar de 7-2 en dan de 3-7 van Naut. Uiteindelijk maakt Naut ook nog de 4-8 uit een voorzet van Bas maar eindigt de wedstrijd helaas met 4-10. De jongens hebben ondanks deze eindstand veel kansen gehad en goed gespeeld!

Derde helft

Gelukkig was er ook nog een derde helft. Want verkleumd van de kou mocht iedereen zich direct na de wedstrijd melden bij Sinterklaas in de kantine voor een veel betere eindstand. Die van de Grote Clubactie. De JO10-1 heeft de meeste loten verkocht dit jaar en mag naar FC Utrecht tegen Sparta op 7 februari!