JO10-2 zonder puntverlies kampioen

JO10-2 zonder puntverlies kampioen
Kapsalon Rob

JO10-2 heeft het eerste deel van het seizoen afgesloten door zonder puntverlies kampioen te worden van hun competitie. Ze deden dit onder de bezielende leiding van trainer/coach Peter Duiverman.
De jongens begonnen de competitie meteen goed door met 4-2 te winnen van Odijk JO10-1, nadat ze hen de week ervoor ook al met dezelfde cijfers hadden verslagen in de bekercompetitie. Hiermee hadden ze meteen de zwaarste tegenstander gehad, want de overige wedstrijden werden met overmacht en grote cijfers gewonnen: CDW JO10-4 uit 0-17; Kampong JO10-8 thuis 15-0; Jonathan JO10-8 uit 0-8; Delta Sports JO10-7 thuis 19-1; Hercules JO10-7 thuis 5-1.

Afgelopen zaterdag 15 oktober besloten de heren hun succesvolle reeks met een uitwedstrijd tegen Aurora JO10-1. Van hen kregen ze na Odijk nog de meeste tegenstand. Deze twee teams zijn dan ook als 2e en 3e geƫindigd in de competitie. Aurora maakte het nog even spannend door na een 0-4 achterstand tijdens een dipje van onze jongens terug te komen tot 3-4. Maar na een paar goede aanvallen met uitstekend combinatievoetbal had FC Driebergen de marge weer opgeschroefd naar een verschil van 4 doelpunten. Aurora scoorde nog een keer, maar kon niet voorkomen dat de stand weer in de dubbele cijfers eindigde: 4-10.

Terugkijkend kunnen we niet anders concluderen dan dat FC Driebergen JO10-2 I in deze voorbije competitie te laag was ingedeeld. Na hun promotie zullen ze in een hogere competitie ongetwijfeld meer tegenstand krijgen, maar ze hebben tegen o.a. Odijk en Aurora bewezen dit best aan te kunnen. De jongens kennen elkaar inmiddels allemaal en zijn goed op elkaar ingespeeld. En onder leiding van coach Peter kunnen ze samen vast nog meer successen behalen. Ze waren tenslotte bij het Heuvelrugtoernooi enkele weken geleden ook al poulewinnaar geworden. Dat belooft nog wat!

imag0880 imag0887_1