JO11-4 sluit het seizoen af op de golfbaan

Het was een seizoen waarin er veel gebeurd is. Aan het begin moesten we al snel afscheid nemen van een speler waardoor we met 8 spelers in de competitie verder moesten, krap aan dus. Gelukkig waren dit 8 hele trouwe en super gemotiveerde spelers dus het heeft ons eigenlijk nooit echt in de problemen gebracht.

Het was soms best lastig om na de zoveelste nederlaag de moed erin te houden en te blijven geloven dat het harde werken een keer uitbetaald zou worden. De jongens deden zo hun best, maar de punten binnenslepen bleek een lastige opgave. Toch zag de technische staf een positieve ontwikkeling op zowel voetbaltechnisch en tactisch vlak, maar ook op het gebied van teamspirit! Succes kon niet uitblijven. Het eerste punt werd behaald tegen HDS thuis en toen werd de stijgende lijn doorgezet.

Na de winterstop kregen wij er 2 spelers bij vanuit een ander team, een welkome aanvulling. We zijn opnieuw ingedeeld en we werden met de week beter. Wat ongelooflijk knap hoe jullie je hebben ontwikkeld jongens! Grote complimenten! We zijn de 2e helft van de competitie geëindigd als 4e met aantrekkelijk en verzorgd voetbal. De kers op de taart kwam er, de waardering voor ons harde werken werd uitbetaald bij het Hans van Vught toernooi. Wij hebben geen wedstrijd verloren en de tegenstanders werden moedeloos van onze vloeiende aanvallen, combinaties en prachtige goals. Het resultaat was een verdiende 2e plaats, een mooie beker en eeuwige roem.

De afsluiting van het seizoen hebben we de afgelopen twee weken gevierd met een penalty bokaal, een wedstrijd ouders tegen de kinderen (uitslag 7-7, maar de kinderen hebben gewonnen na strafschoppen) en op woensdag 31 mei was ons laatste samenzijn als JO11-4. We hebben een hele leuke golf-clinic gehad van golf pro Martin de Ridder van Health Center Hoenderdaal en hebben daarna in het sportcafé lekker met zijn allen gegeten, frietjes uiteraard!

Beste Jens, Rowan, Joep, Xavi, Kyan, Robbert, Ronald, Lukas, Jakob en Finn,

Heel erg bedankt voor dit leuke seizoen, succes met jullie voetbalcarrière en misschien wel tot volgende jaar. Jullie zijn toppers!

Ouders bedankt voor jullie support en betrokkenheid bij het team, ook jullie zijn toppers!

Henk en Jos, jullie ook bedankt voor jullie inzet, betrokkenheid en deskundigheid. Theo Reitsma zei tijdens het EK in 1988 “dit is een goed stel hoor” en dat zijn wij wat mij betreft ook!

Wesley van Kouterik

Trotse trainer van JO11-4