JO14-1 wint overtuigend en pakt koppositie in de Hoofdklasse

Grafisch Dienstencentrum Driebergen

Afgelopen zaterdag mochten de jongens weer de wei in, ditmaal een uitwedstrijd in Amersfoort tegen Hooglanderveen O14-1.

De 1e helft was erg leuk om naar te kijken. De opbouw zag er verzorgd uit en de vrije man werd regelmatig gevonden waardoor het makkelijker werd om vooruit te voetballen. De jongens creƫerden veel kansen met als resultaat een 3-0 voorsprong bij rust.

Na een positieve speech van trainers Jamie en Mick (met als boodschap vooral op dezelfde wijze door te gaan maar wel scherp te blijven) gingen de jongens het veld weer op.

Dit pakte de eerste 10 minuten helaas anders uit. We begonnen onrustig en hielden de bal niet in de ploeg. Daarbij zette Hooglanderveen vol druk wat resulteerde in een mooi uitgespeelde aanval, met als gevolg een tegendoelpunt, 3-1.

Blijkbaar hadden onze jongens dit even nodig want daarna pakte ze de draad weer op. De grip op de wedstrijd was terug. Er was meer rust aan de bal en daarbij werden er weer kansen gecreƫerd. Na een paar mooie aanvallen, werd er weer gescoord. Eindstand: 6-1.