JO15-2 kampioen!

Een spannende wedstrijd zou dit worden. Om 12.45 was de aftrap van jo15-02 van FC Driebergen tegen FC de Bilt. Bij winst zou ons team kampioen zijn. En daar gingen de jongens voor. Het hele team was present wat betekende dat we 4 wissels hadden.

Bo, Calvin, Ton en Kayo begonnen op de bank. De wedstrijd begon fel maar de ballen wilden niet in het doel. In de 7de minuut schoot Stijn op de lat na een mooie assist van Thijs. In de 9de minuut schoot Nassim op het doel van de tegenstander maar hij raakt de bal niet goed en mist. Daarna in de 14de minuut schoot Thijs hard op het doel maar helaas weer geen doelpunt. Dan eindelijk een ontlading. In de 22ste minuut schiet Stijn de 1-0 binnen na een assist van Andres. Gelijk in de 23ste minuut had Syp een mooi schot op het doel, zonder
resultaat.

We gaan met 1-0 de rust in. Trainer/ coach Ron spreekt de jongens bemoedigend toe en deelt zoals altijd de spekkies uit. Beetje energie erbij.
En dan na de rust gaat het hard. In de 1ste minuut na de rust schiet Bo de 2-0 in. Net bijgekomen van het gejuich schiet Ton vanaf 25 meter loeihard de 3-0 in.

Nog niet bijgekomen van al het gejuich schiet Stijn in de 5de minuut na rust de 4-0 in. 3 doelpunten binnen 5 minuten. Nu kan het niet meer misgaan! Ook De Bilt werd een doelpunt gegund en die schoten ze in de 9de minuut na rust in. 4-1… Na een mooie actie van Nassim schiet Stijn zijn derde doelpunt binnen in deze fantastische wedstrijd 5-1! Nawfall krijgt in de 17de minuut na rust door Andres
de bal in zijn voeten en schiet de 6-1 binnen. En alsof dat niet genoeg was schiet Nawfall de eindstand in op 7-1!

Wat een mooie laatste wedstrijd. We hebben genoten. Al die ouders langs de lijn..wat was dat mooi. De oma van Thijs in de dugout. Het was een mooi feest. Ron en ik stoppen ermee met de coachen, trainen en leiderschap. We hebben het met plezier gedaan en gaan het ook zeker missen. Bedankt FC Driebergen en bedankt jongens 15-02. Jullie zijn een topteam!!

Verder nog een extra bedankje voor Ton van Schuppen die mij waarnam als ik moest werken. Je hebt het geweldig gedaan!

Groeten van Anita Velt
Teammanager jo15-02