JO17-1 Kampioen

Zaterdag 6 mei was voor onze 017-1 D-Day. Het was de dag waarop het kampioenschap en dus promotie een feit zou kunnen worden.

Terwijl we om 11.30 verzamelen speelt onze concurrent De Bilt uit in Lopik en de sfeer is gezond gespannen.
Het praatje dat trainer Raymond van het eerste elftal in de bespreekkamer houdt maakt indruk want je kon een speld horen vallen, en vol goede moed vertrekken we om 12 uur richting de meern.

Nog maar net op de snelweg klinkt er onrust op de achterbank. Een aantal niet naderĀ  te noemen spionnen weet te vertellen dat in Lopik de brilstand op het bord is gebleven.

WE ZIJN KAMPIOEN!!

Aangekomen in de meern is de rust redelijk terug en besluiten we in de normale opstelling en posities te gaan spelen om er een waardige wedstrijd van te maken. Dit liep anders😜😜 want we gingen ,met een compliment aan de nummer laatst, met een 2-1 nederlaag naar huis. Onderschatting zullen we maar zeggen.

Na de lekkere frietjes van Henny en een top toespraak van Hans werden de teamfoto’s en vaantjes uitgedeeld. We hebben de dag afgesloten met een super gezellige bbq waarbij coach Patrick van zijn wilde haren werd ontdaan ( belofte maakt schuld)

Trainers en begeleiders kijken terug op een fantastisch seizoen met deze mannen en wensen de 017-1 voor komend seizoen veel plezier en succes in de 1e klasse!!