Jo9-5M maakt er een zenuwslopende wedstrijd van!

In het zonnetje genoten de supporters van de meiden van FC Driebergen die hun yell uitschreeuwden! De tegenstanders moesten wel direct onder de indruk zijn!

Jasmijn ging vanaf eigen helft, nadat ze een tegenspeelster had weggespeeld, alleen op de keeper af en scoorde de 0-1. Na een mooie actie schoot Denise helaas tegen de paal.

Uit de tweede corner van de wedstrijd scoorde Maren: 0-2.

Na een uittrap van de keepster van De Meern onderschepte Denise subliem de bal, haalde uit en scoorde een schitterende goal. 0-3.

De goed spelende nummer 7 van De Meern was niet blij met deze achterstand en bracht de stand op 1-3.

Na de time-out had Benthe in eerste instantie een goede redding. Helaas ging de bal er daarna toch in: 2-3. De Meern kreeg duidelijk de smaak te pakken. Gelukkig had Benthe alweer een prachtige redding. Ook Tessa, Fenna, Lise en Nikki bleven dapper strijden voor de overwinning. Roos was de grote afwezige. Hopelijk is ze er volgende wedstrijd weer bij.

Na de rust ging het gelijk op. Het was super spannend! Vanuit een uittrap van Benthe nam Jasmijn de bal aan en snelde richting het doel. Van afstand knalde ze de bal in het net! 2-4. Maar het bleef spannend. Het spel ging over en weer. Maren onderschepte de bal en maakte een prachtige solo. Ze speelde de ene na de andere tegenstander uit en met een subliem schot vloog de bal keihard het net in: 2-5.

Daarna volgde weer een prachtige actie van de nr 7 van De Meern. Maar onze meiden hebben een topkeepster: Benthe redde wederom! De Meern knalde ook nog op de buitenkant paal. De spanning was te snijden… Benthe bleef gelukkig goed keepen! De ene na de andere kans van De Meern werd door haar tegengehouden. Helaas werd het daarna 3-5, 4-5. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel 5-5.

De meiden hebben keihard gewerkt. Wat een topteam is dit. Dat voorspelt veel goeds voor de toekomst!