Kampioenschap Zondag 2 in zicht

In een wedstrijd tegen een goede felle tegenstander Zwaluwen/Utrecht sen 3 heeft FC Driebergen zo sen 2 een verdiende overwinning behaald met 4-1. Als je de wedstrijd gezien hebt zou je niet zeggen dat er nog zoveel gescoord zou worden .

Beginnend met een lente zonnetje floot scheidsrechter Hans van Vugt om 6 over elf voor de aftrap. Met rustig opbouwend voetbal probeerde het team de tegenstander onder druk te zetten maar door soms fel in te grijpen lukte dat niet erg. Er kwamen te veel ballen in de voeten van de tegenstander die daar ook maar weinig profijt van maakte. Dus ging men na 45 minuten rusten met een stand van 0-0 waar beide teams op dat moment tevreden mee waren.

Na de pauze een sterk counterend FC Driebergen die na 58 minuten op een voorsprong kwam door uitstekend werk van Peter Adema die beheerst de bal in het doel tikte 1-0. Nog geen 6 minuten later wederom weer Peter Adema die een verre uittrap van de driebergse goalie beheerst onder controle bracht en weer feilloos afrondde 2-0. Zwaluwen/Utrecht kwam nu sterk opzetten en de aansluittreffer liet niet lang op zich wachten en hun spits dit met een keurige kopbal afrondde.2-1

Met nog 15 minuten te spelen hing er een gelijkspel in de lucht maar de ingevallen Wesley Kouterik maakte binnen 10 minuten het karwij af door 2 maal te scoren vooral door toedoen van de niet egoïstische Peter Adema 4-1.

Een dik verdiende overwinning in een aantrekkelijke wedstrijd.