Kansloze nederlaag tegen Jonathan

van Raalten Bouwadvies

In een naar verwachting spannende strijd zoals de afgelopen jaren steeds was geweest,kwamen de supporters vooral die van de thuisclub bedrogen uit. Het was Jonathan dat vanaf het fluitsignaal van de uitstekend fluitende arbiter Huizinga (20jr) de aanval koos en FC Driebergen direct helemaal vast zette en daardoor dat de thuisclub niet in zijn spel kon komen.

De sporadische aanvallen van FC Driebergen die niet verder kwamen dan de 16 meter of een prooi waren voor de doelman van Jonathan. Aan de andere kant was het doelman Michel van Bruggen die met een paar reddingen de 0 moest houden. Maar daar kwam al snel een eind aan,het was de altijd gevaarlijke linker spits van Jonathan Carel van Waesberghe die zijn kans heel knap afrondde, we spreken over de 15e minuut 0-1.

De wedstrijd bleef matig en de thuisclub kon niet de stempel op de wedstrijd zetten die dat zo graag gewild hadden. Het bleef Jonathan die het beste van het spel had en je kon absoluut niet zien dat deze ploeg zo laag op de ranglijst stond. Zo brak de rust aan met een dik verdiende 0-1 voorsprong voor de Zeisterse vereniging.

De 2e helft was amper 3 minuten oud en het stond 0-2 door een misverstand in de Driebergse verdediging. Binnen 10 minuten was de gehele wedstrijd beslist doordat Jonathan speler Carel van Waesberghe er nog 2 maakte en zodoende zijn hattrick volbracht. Na deze klap wat de jonge ploeg van trainer Wouter van der Berg niet meer te boven kwam sukkelde de wedstrijd naar het einde met zeer terechte overwinnaar uit Zeist.