Kennismakingsbijeenkomst ouders/verzorgers nieuwe leden

Beste ouders/verzorgers,

In de afgelopen maanden heeft u uw kind aangemeld bij FC Driebergen om hem/haar lekker te laten voetballen in teamverband. Inmiddels is het voetbalseizoen begonnen en zijn de eerste wedstrijden gespeeld en hopelijk heeft uw kind het erg naar zijn/haar zin. Waarschijnlijk heeft u al kennis gemaakt met ouders uit hetzelfde team, met de trainer/coach en de teammanager, maar heeft u ook gezien dat er op zaterdag veel mensen rondlopen in een FC Driebergen tenue zonder dat u weet wat zij allemaal doen.

Maar niet alleen u kent niet iedereen van FC Driebergen, ook de vrijwilligers van FC Driebergen kennen u niet. En daar willen we verandering in brengen. Daarom nodigen we u uit voor een kennismakingsbijeenkomst voor ouders/verzorgers van nieuwe leden op 25 oktober a.s. om 20.00 in het clubhuis van FC Driebergen.

We willen die avond elkaar dus beter leren kennen. Dat betekent dat wij iets vertellen over FC Driebergen en hoe het er aan toegaat bij bijvoorbeeld de indeling van de teams, het spelen van wedstrijden of het meedoen aan toernooien. En we horen graag wie u bent, hoe u kunt bijdragen aan de club en wat uw verwachtingen zijn van FC Driebergen.

We vernemen graag of u er 25 oktober bij bent. Dat kunt u doen door op deze mail te antwoorden. We zien er naar uit elkaar te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Bert de Goede, voorzitter Operationeel Bestuur (bert@hdegoede.nl)

Paul van Oosten, Algemene Spelerscoördinatie (paul.van.oosten@pervenio.nl)