Kerstvakantie: Zaalvoetbaltoernooi

Word je al zenuwachtig van twee weken niet trainen en geen competitie? Wil je je techniek en conditie lekker op peil houden? Lees dan vooral verder……

In de kerstvakantie organiseren we net als voorgaande jaren in Hoenderdaal een zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd onder de 8 t/m 15 jaar. Dit jaar doen we dat voor het eerst op twee dagen, aangezien er een steeds grotere groep meedoet. We mixen de groepen op hun eigen leeftijdsniveau, zodat er zo eerlijk mogelijke teams ontstaan.

Op 27 december spelen van 10-15 uur de JO8 – JO11 (incl. de MO11), waarbij we beginnen met de jongsten.
Van 15-18 uur: JO12-JO13 (incl. de MO13)

Op 4 januari spelen de JO14, MO15 en JO15. We starten die dag om 10:00 met de JO14. De exacte indeling van de rest van de dag wordt nog bekend gemaakt, zodra bekend is hoeveel deelnemers we hebben.

Opgeven voor deze voetbaldag kan via je teammanager en deze dag is kosteloos. Om tijd te hebben een leuke dag te organiseren willen wij uiterlijk 10 december weten wie er mee doen. Meld je dan ook voor 10 december aan. Daarna ontvangen degene die zich hebben opgegeven z.s.m. meer gegevens over het programma van die middag. Uiteraard hebben wij ook graag hulp van ouders om een team te begeleiden of als scheidsrechter, kun je als ouder helpen geef dit dan ook graag door..

Vriendelijke groet,
Marcel, Jörgen, Melanie en Frank