Klaas Kramer ontneemt FCD 4 mogelijke dubbele cijfers

De mannen van De Generaal (Bernard P.) hadden niet de allerbeste voorbereiding die ze konden hebben. Het halve team zat namelijk met elkaar te scrabbelen toen ik de kantine binnen kwam. Ik wist namelijk niet dat er een aparte 65+ tafel was gecreëerd.

Enfin er moest vandaag natuurlijk nog worden gevoetbald en dat deden we dan ook. Vandaag was het de beurt aan CDW om ons het vuur aan de schenen te leggen. We kregen van Bernard mee dat we lekker moesten tikken vandaag,de linies dicht op elkaar moesten houden en als allerbelangrijkste scherp aan de wedstrijd beginnen. En dat gebeurde vandaag zeker!

In de derde minuut was het al raak, Kees die goed dorrzette waardoor de keeper hard tegen hem aanschoot en de bal zo in de goal belandde. Mooi moment voor Kees die hiermee zijn eerste veldgoal heeft gemaakt van het seizoen. De 2-0 liet ook niet lang op zich wachten wel te verstaan 1 minuut later, dit maal was het een schot van Kevin die in eerste instantie gepakt werd door de doelman en vervolgens als een echte spits werd binnen getikt door Kees. Lekker begin dus voor Fc Driebergen 4 die zich goed hielden aan de meegekregen opdracht.

In de 9e minuut nam Jasper een corner die laag werd getrapt en vervolgens verwoestend werd ingeschoten door Jelle, die vent heeft echt buskruit in zijn benen. 3-0 dus. Vervolgens was het de beurt aan de via Editor gebruikte aankoop (anders konden ze hem never nooit betalen ) Kevin. Jasper gaf een goede steekbal waarna Kevin deze koelbloedig afrondde. 4-0 in de 15de minuut. In de 21ste minuut was het nogmaals de beurt aan Kevin om de 5-0 binnen te schieten met wat fortuin was dit doelpunt ook geboren. Hierna zakten we wat in en creëerde we nog wel wat kansen maar deze werden gemist. Ruststand 5-0.

In de rust kregen we dan ook van Bernard mee om inze scherpte weer terug te pakken en proberen om ons niveau van de eerste 20 minuten weer terug te halen. Met frisse moed kwamen de kleedkamers uit en deed ik nog even een aka bij Sem (troetelkind van de ploeg) zodat ik ook weer scherp was.

Na 10 minuten te hebben gespeeld gaf Martijn een heerlijke steekpass op Kevin die weer tegen de keeper aanschoot waar vervolgens onze Hulk weer stond om het net voor de zesde maal te laten vibreren, 6-0. Het spel zakte weer een beetje in en CDW kon er uit komen wat tot kleine kansen leidde maar de verdediging stond vandaag goed en Jens was ook zeker niet van plan om er een door te laten vandaag.

Toen kwam ONZE Kruijff in het veld, natuurlijk hebben wij Klaas ook via Editor aangetrokken voor een bedrag van €120 miljoen , en een salaris van € 20 miljoen per jaar zal hij opstrijken in Driebergen. In de 75ste minuut kreeg Klaas een joekel van een kans die hij helaas via de lat over schoot even een korte reactie achteraf van Klaas ” Het is natuurlijk niet netjes om op dat moment de 7-0 binnen te schieten dus daarom schoot ik hem maar niet er in” Aldus Klaas.

Nu weer verder met de wedstrijd, ow ja 81 In Rome breekt een pestepidemie uit, keizer Titus overlijdt tijdens een inspectietocht naar Sabina aan een koortsaanval. Titus Caesar Domitianus (81 – 96) komt aan de macht en volgt zijn broer Titus op als keizer van het Romeinse Keizerrijk. Hij legt beperkingen op aan de Christenen.

Dat gebeurde in het jaar 81, maar in minuut 81 gaf Martijn weer een heerlijke steekpass die Pascal mooi afrondde. 7-0 voor Fc Driebergen. In de 87ste minuut was er nog een toetje, Dave had een rush aan de rechterkant en vervolgens gaf hij de bal laag voor en Kevin die goed voor zijn man kwam tikte hem binnen. 8-0 voor Fc Driebergen wat ook de einduitslag is geworden.

Een goed resultaat voor ons en dit geeft vertrouwen naar de volgende wedstrijd Fc Driebergen 4 – De Bilt 7 om 15.00.

Kevin