Klasseverschil bij de F9 in de Beker

Hoe hard de jongens van de F9 ook werken, hier kunnen ze niet tegen op. De eerste helft gaat is het vechten voor elke bal.  ’t Vliegdorp is net wat slimmer, waardoor er al snel een achterstand is. Dankzij de keeper, Luuk, blijft de teller de eerste helft steken op 4 – 0 voor ’t Vliegdorp. Zoekend naar mogelijkheden blijft de F9 strijden om toch dat ene doelpuntje te maken.

In de tweede helft staat het achterin niet goed meer en wordt de score steeds groter. Dan maar met z’n allen naar voren en hopen op dat ene kansje. En die komt er. Na een voorzet werkt een verdediger van ’t Vliegdorp de bal met zijn hand weg. Penalty.

De spanning loopt op. Iedereen wil deze kans wel pakken om het doelpunt te maken. Huib mag het dit keer doen. Hij legt de bal neer op de penaltystip en gaat klaar staan. Loopt op de bal af én…. Het mag vandaag gewoon niet lukken. De keeper stopt de bal en zo blijft de nul op het scorebord staan.

Voordat we de wedstrijd snel gaan vergeten, eerst nog een compliment. Jullie hebben allemaal erg hard gewerkt en hebben de koppies niet laten hangen. Goed werk jongens! Op naar volgende week. DOVO thuis. De kans om weer punten voor de competitie te pakken én te laten zien hoe goed jullie zijn.