Heiko Gorter Makelaars

Sinds seizoen 2011 – 2012 maakt FC DRIEBERGEN gebruik van eigen wedstrijdkleding. Alle leden spelen in het zelfde wedstrijdtenue (shirt en broek). Deze kleding is eigendom van de club. Leden krijgen deze kleding in bruikleen. De kleding is alleen voor het spelen van FC DRIEBERGEN wedstrijden en dus niet voor gebruik tijdens trainingen, gym of zwembadbezoek.

Nieuwe leden betalen een borg van euro 20 voor het verkrijgen van de wedstrijdkleding. Deze borg wordt in principe teruggegeven indien een lid het lidmaatschap opzegt.

Inleveren van wedstrijdkleding
Indien een lid stopt moet de kleding schoon gewassen en heel worden ingeleverd. Dit kan in de bestuurskamer maar zorg wel dat duidelijk is van wie de kleding was. Vermeldt de naam van het lid en het laatste team waarin is gespeeld.

Indien een lid borg heeft betaald krijgt het lid de borg terug. Indien de kleding niet wordt ingeleverd wordt er niet meegewerkt aan een overschrijving naar een andere club en wordt een incasso procedure gestart door de club.

FC DRIEBERGEN wedstrijdkousen zijn verplicht. Deze dienen door een lid zelf te worden aangeschaft. Dit kan via de on-line webshop maar ook op zaterdag via het wedstrijdsecretariaat.

Ruilen van wedstrijdkleding.
Een keer per jaar zijn er 3 zaterdagen waarop kan kleding worden geruild. Dit wordt aangekondigd op de website, en is in elk geval voor het begin van de competitie. Dit is voor leden die aan het begin van het seizoen een maatje groter nodig hebben. Aan het einde van elk seizoen mag een speler de kleding thuis bewaren voor het volgende seizoen. Heeft U tijdens het seizoen een maatje groter nodig dan kan dat ook. U stuurt dan een mail naar kleding@fcdriebergen.nl en vermeldt in deze mail welke maat U heeft en welke maat U graag wilt hebben. Jeugdkleding hebben wij in de maten 128, 140, 152 en 164.
Voor meer informatie neem contact op met Willem de Bruin via kleding@fcdriebergen.nl

Kledingsponsoring
Er is sprake van een kledingsponsor wanneer men een team voorziet van trainingspakken, inloopshirts of tassen met een commerciële uiting. De sponsor betaalt in dat geval de kosten voor deze exposure gedurende een overeengekomen contractperiode. In feite koopt de kledingsponsor de betreffende goederen niet. Deze blijven in bezit van FC DRIEBERGEN. Meer informatie hierover is hier terug te lezen.