Kom jij FC Driebergen helpen?

FC Driebergen valt of staat met de inzet van vrijwilligers. Vele van deze zijn week in week uit bezig om een belangrijk steentje bij te dragen aan onze voetbalvereniging. Voor volgend seizoen hebben we nog een paar vacatures. Ben jij geïnteresseerd en wil je FC Driebergen verder helpen? Kijk dan even naar onderstaande vacatures.

Voor het hoofdbestuur zoekt FC Driebergen nog een Voorzitter.

Ook worden er spelerscoördinatoren gezocht voor de Jeugd Onder 9, Jeugd Onder 18/19. Tevens zoeken we een algemeen jeugdcoördinator.

Voor het maken van Foto’s tijdens zaterdagen en andere activiteiten bij FC Driebergen zoeken we nog een huisfotograaf.

Voor het trainen van de Jeugd onder de 15 zoeken we nog ervaren trainers. De Jeugd Onder 12/13 kan nog assistent-trainers gebruiken en voor de Jeugd Onder 10/11 zoeken we nog trainers.

Om de penningmeester te helpen bij het innen van contributie en dergelijke zoeken we nog een vrijwilliger voor de financiële administratie

De toernooicommissie zoekt nog iemand de de uit-toernooien wil coördineren. We zoeken ook nog een vrijwilliger die alle vrijwilligers wil coördineren.

Tot slot zijn we op zoek naar EHBO’ers die ons, als ze aanwezig zijn op de club, kunnen bijstaan bij calamiteiten/ongelukjes/blessures.

Staat er iets leuks voor je tussen? Of wil je op een andere manier helpen? Neem contact op met Hans van Vugt (info@fcdriebergen.nl) en hij kan je meer informatie geven! EHBO’ers kunnen zich melden bij Kees van der Burg.