Laatste hoop verloren

Banner Balkan Restaurant

Wederom moest de wedstrijd van gras naar kunstgras uitwijken i.v.m het zeer slechte weer.Grasveld stond gedeeltelijk onder water. Op een moeilijk te spelen kunstgrasveld van Hercules in Utrecht heeft FC Driebergen 3 punten verloren een resultaat dat inde slotfase werd beslist.

Het was Hercules dat uitstekend uit de start blokken kwam door in de eerste 10 minuten al 3 redelijke kansen kreeg alle uitstekend gekeerd door doelman Lenaert Jansen. Na gelang de wedstrijd vorderde kwam FC Driebergen iets beter in hun spel maar dat leidde niet tot grote kansen laat staan doelrijpe kansen het ging allemaal te snel en de ballen gingen te hard op dit gladde veld. Het was ook moeilijk in te schatten hoe je de bal goed bespeelbaar moest maken mede door het fysieke spel van de thuisclub die goed en snel aanvallend spel lieten zien.

Zodoende kwam de wel verdiende pauze die tot een ruststand leidde van 0-0

En tweede helft die direct een aanvallender FC Driebergen liet zien maar ook toen werden de aanvallen te lang doorgevoerd of de bal ging te snel over het kunstgras .In deze periode was het vooral de vandaag goed spelende Michel Hoekstra die menige bal goed wegwerkte. Na 30 minuten was het vooral reserve doelman Lenaert Jansen die zijn ploeg in de race hield maar zoals de laatste wedstrijden gebleken is dat de laatste minuten de belangrijkste momenten van de strijd komen en ook nu maar alleen in negatieve zin het was in de 92 e minuut dat een afstand schot door de handen van de FC Driebergen glipte 1-0 deze tegen slag kwam FC Driebergen niet meer te boven en was  1 minuut later dat er al 2-0 op het scorebord kwam te staan ook nu weer een schot dat door de benen ging van de toch uitstekende doelman van FC Driebergen  2-0.

Zo ging de laatste hoop op een top positie op de ranglijst verloren . Nu maar focussen op de nacompetitie en nog wat puntjes bijelkaar sprokkelen.

Zaterdag 16 maart as de semi derby in Soesterberg  “T Vliegdorp Za1—FC Driebergen Za1 aanvang 15.00