Laten we er met z’n allen het beste van maken!

Grafisch Dienstencentrum Driebergen

Beste leden, ouders en overige belangstellenden van FC Driebergen,

Op 27 augustus stuurde ik jullie een bericht over de start van dit seizoen, dat we er klaar voor waren en er zin in hadden. Nu een maand later heeft Corona aangetoond nog niet klaar te zijn met ons.

De corona-maatregelen zijn aangescherpt en daar hebben we ons aan te houden. Gelukkig kunnen we wel blijven trainen en wedstrijden spelen! Alleen zonder supporters en toeschouwers langs de lijn, geen toegang tot de kantine en geen dus ook geen derde helft. Helaas we moeten geduld hebben.

Met behulp van vrijwilligers zullen we de activiteiten in deze lastige periode in goede banen gaan leiden. Laten we er met z’n allen het beste van maken. Gebruik de sociale media van onze club om elkaar te informeren over alles wat we beleven. Met foto’s, filmpjes en wedstrijdverslagen houden we de onderlinge band sterk.

Als bestuur zijn we trouwens erg blij met alle trouwe hulp die we krijgen van vrijwilligers, sponsoren, adverteerders, businessclub leden en vrienden van FC Driebergen. Dat geeft ons energie om vooruit te blijven kijken en het maximale uit deze situatie te halen.

We blijven jullie informeren over verdere ontwikkelingen. De bezoekende teams weten dat ze bij ons welkom zijn als ze de corona-spelregels respecteren.

Succes gewenst aan alle teams komende zaterdag!

Namens het bestuur,

Erik Zegwaart
Voorzitter FC Driebergen