Leerzame wedstrijd voor F8 tegen Aurora

Vandaag is de 1e officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. En onze helden van F8 zijn er klaar voor. Langs de kant vertelden ouders elkaar dat hun zonen in volledig nieuw tenue reeds vanaf 06.30 de slaapkamers zijn ingelopen met de melding dat ze er klaar voor waren. Overigens weinig feedback van de ouders op dat moment.

We moesten tegen een heel goed team uit Werkhoven. John heeft wat research gedaan en ons de foto’s van het Aurora team toegestuurd met de prettige vermelding dat ze de vorige wedstrijd met 25-0 hadden gewonnen!

Dat zou ons niet gebeuren dachten wij. De wedstrijd startte om 09.45 uur (sommigen liepen toen al meer dan 3 uur in het Fc Driebergen tenue…

Na de peptalk van onze trainer en interim Coach, Patrick, (Henk kon er dit weekend niet bij zijn) klonk het fluitsignaal. We spelen 7 tegen 7. Jordy keepte het eerste stuk. Al snel stonden we onder druk en de 0-1 viel dan ook vlot. Joost en Koen stonden in de verdediging en deden goed hun best. Joost in de aanval had een goede kans, net naast. Helaas viel het doelpunt aan de andere kant.

Gijs, Indy en Kas stonden op het middenveld en Stijn in de aanval. We speelden goed en hadden een paar kansen. Nusreth en Vigo waren zich aan de kant aan het voorbereiden om in te vallen. En toen gebeurde het: aanval van Stijn, schot op de lat! En vervolgens meedogenloos ingeschoten door Joost, bijna dwars door de keeper: 1-3.

Langs de kant werd bijna de polonaise ingezet. Nu gaat het gebeuren. Hakje van Kas, de trukendoos werd geopend. Maar toch vielen de volgende doelpunten aan de andere kant. 1-4, 1-5 en 1-6. Schot van Indy: op de paal! Wat een pech. Een doelpunt hadden we echt verdient. Koen stond bij ons in het doel voor het laatste stukje van de eerste helft en dat deed hij erg goed met zijn reuze handschoenen. We gingen rusten met 1-7. Patrick moest aan de bak met zijn peptalk en onze jongens werden bevoorraadt met extra proviand.

Stijn nam de keepershandschonen over van koen en deed dat ook erg goed. We begonnen geweldig in de 2e halt. Prachtig schot van afstand over de keeper van Aurora: 2-7! Zeker mooiste doelpunt van de wedstrijd (die trofee hebben we alvast binnen).

Uiteindelijk werden onze jongens moe en Aurora werd ook beter. Voordat wij het doorhadden was het 2-12. Uiteindelijk verloren wij met 2-13.

De penalty’s gingen meer gelijk op. Schitterende goal van Gijs bijvoorbeeld.

Al met al een leerzame wedstrijd en de conclusie van allemaal was dat er veel potentie in ons team zit.

Op naar de volgende wedstrijd met goede moet.

 

Uw Verslaggever..