M015-1 gelijk tegen Hoogland M015-3

MO15 pakt de eerste beker van het seizoen op het toernooi van SV Zeist

Om 15.00 trapte de meiden de wedstrijd af in de regen. Ondanks de regen waren de supporters weer in grote getale aanwezig om de meiden aan te moedigen. De dames kwamen al snel in de wedstrijd en creëerde mooie kansen via Olivia, Ania en Eefje, terwijl Juliette keihard werkte op het middenveld. Na een mooie voorzet weet Eefje uiteindelijk prachtig te scoren, 1-0 voor FC Driebergen!

Ook de verdediging moest regelmatig in actie komen onder leiding van captain Mare. Naomi zorgt er voor dat de rechterkant schoon blijft, door het de tegenstander knap lastig te maken. Onze vaste keeper Annabel stond ook vandaag weer in het veld vanwege een blessure aan haar duim, maar ook in het veld komt zij zeker goed tot haar recht. Roos staat al een aantal wedstrijden op doel en begint zich hier steeds beter thuis te voelen en kwam vandaag ijzersterk over met prachtige reddingen.

Na 18 minuten spelen brengt coach Frank, Frederique en Isa in de wedstrijd, Frederique creëert gelijk mooie kansen voorin, terwijl Isa zorgt voor een sterke verdediging. Ondertussen zijn Myrthe en Elaine even aan het bijkomen aan de kant, want de tegenstander heeft een andere opstelling dan de onze en dat brengt op het veld enige verwarring bij de meiden onderling, want wie moet nu wie verdedigen?

In de rust wordt de opstelling enigszins aangepast aan de kwaliteiten van de tegenstander. Ook nu zijn we de sterkere partij in de wedstrijd, maar komen net te kort om te kunnen scoren. Roos heeft weer een mooie redding op doel en Madelief zet onze tegenstander flink onder druk en pakt de ene na de andere bal af. Mare ramt ondertussen alle ballen die te dicht bij doel komen hard weg. Frederique gaat helaas 10 minuten voor tijd van het veld af door een hardnekkige blessure aan haar enkel en wordt vervangen door Elaine die ook niet meer helemaal fit is, maar toch nog wel 10 minuten kan spelen.

En terwijl iedereen aan de kant vindt dat de speeltijd er nu toch wel op zit weet Hoogland ineens door de verdediging te breken en dan ook nog langs Roos. Wat een pech in de laatste minuut 1-1 gelijk. Het was een mooie wedstrijd en weer een punt binnen voor de competitie. We spreken na de wedstrijd wel af, volgende week tegen Woudenberg gaan we 3 punten pakken door hopelijk onze eerste overwinning in de competitie te gaan schrijven!