M015-1 Verslaat Hooglanderveen met 8-0

Grafisch Dienstencentrum Driebergen

De eerste minuten vd wedstrijd moesten de meiden even aan elkaar wennen, maar onze meiden waren al gelijk meer in balbezit. Maar ja, balbezit alleen levert nog geen doelpunten op natuurlijk. Aanvallen op het doel genoeg maar telkens of net naast of de keeper was erbij. Ondertussen stond Annabel vanuit ons doel te schreeuwen dat ze zelf moesten schieten en gaf aanwijzingen dat we de bal korter bij ons moesten houden en eerder doorspelen, want op het middenveld raakte we de bal nogal eens kwijt. Olivia is sinds vandaag onze nieuwe aanvoerster en zorgde op het middenveld voor aanwijzingen.

Na zo’n 10 minuten spelen kwam Doha voor doel aan de bal en BAM zo langs de keeper de netten in, de 1-0 was een feit. Ja en toen kwamen de meiden los. Als tweede scoorde Eefje en Olivia volgde al snel met de 3-0. De tegenstander kwam nauwelijks aan bal en als dit al gebeurde kwamen ze onze ijzersterke verdediging tegen, Naomi, Mare, Ania en Isa. Tijdens het nemen van één vd vele corners kwam Mare assisteren en wat een assist was dat, BAM 4-0 door Mare zelf! Net voor rust liet ook Eline van zich horen en scoorde de 5-0, een heerlijke stand om mee de rust in te gaan.

Tijdens de rust gaf Annabel aan zich toch wel te vervelen op doel en wilde wel even het veld in. Roos nam haar plek in als keeper. Omdat Madelief vandaag niet kon spelen hadden we vanuit V2 Oumaima geleend en ook zij zorgde voor de nodige opruim acties samen met Myrthe die vanuit links de nodige voorzetten gaf naar voren. Ook nu ging het scoren lekker door, alleen was er achteraf enige discussie wie wanneer welk doelpunt maakte. Maar er werd na rust als eerste gescoord door Mare die de laatste 20 minuten in de spits was gezet, geen slechte keuze want nu was het 6-0! Ook Doha wist het net weer te vinden 7-0! Ondertussen stond nu Roos zich te vervelen bij de doellijn en hoefde alleen af en toe een verdwaalde bal weg te trappen.

En dan het laatste doelpunt van de wedstrijd, vanuit een mooie aanval ingezet. Frederique trapte de bal vanuit links de kruising door, niet te houden voor de keeper, eindstand 8-0 prachtig en zeker verdiend.

De komende wedstrijden zullen we aan de bak moeten tegen allemaal teams uit de top 5, maar we gaan zeker ons best doen om het ze heel moeilijk te maken! We zien jullie komende zaterdag uit tegen SVMM M015-1 om 11.30