Maarten Hoevers en Spieren voor Spieren, Schittert als Hoofd-Shirtsponsor van FC Driebergen

Banner Dirk Makelaars

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Clubman Maarten Hoevers, in samenwerking met Spieren voor Spieren, vanaf het tweede kwartaal de trotse hoofd-shirtsponsor zal zijn van onze geliefde club. Een bijzondere stap waarbij Maarten ervoor heeft gekozen niet met zijn advocatenkantoor, maar met het goede doel op de voorgrond te treden.

Vanaf de komende periode zullen alle leden van FC Driebergen worden gesierd in tenues gesponsord door Maarten Hoevers en Spieren voor Spieren. Het logo van Spieren voor Spieren zal met trots prijken op het thuistenue van FC Driebergen, waarmee we niet alleen een prachtige sponsor binnenhalen, maar ook ons engagement voor het ondersteunen van goede doelen voortzetten.

Na de eerdere samenwerking met Unicef, zijn we verheugd om opnieuw een goed doel op ons shirt te mogen dragen. Het is niet alleen een uiting van trots voor onze club, maar ook een manier om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te omarmen en bij te dragen aan een betere samenleving.
Namens FC Driebergen willen we Maarten Hoevers hartelijk bedanken voor zijn genereuze bijdrage aan onze vereniging. Zijn toewijding en betrokkenheid tonen niet alleen zijn liefde voor de club, maar ook zijn streven naar een positieve impact op het welzijn van anderen.

Laten we samen vooruitkijken naar een succesvolle samenwerking met Maarten Hoevers en Spieren voor Spieren, en laten we gezamenlijk bouwen aan een sterke, ondersteunende gemeenschap.
Met sportieve groeten,

Het bestuur van FC Driebergen