Mag het iets meer zijn??

Wij waren dit seizoen begonnen met een monsterscore van Jan Hol. Niet te evenaren dachten wij toen. Tja, en daar komt hij dan; 6119 punten voor Herman Hoogendijk. Mag het iets meer zijn?? 

Hugh heeft het van dichtbij mee mogen maken en duikelt daardoor ook direct van het podium af met 3761 punten. Fred Knoop en Hennie Gijzen bleven bij elkaar in de buurt en zijn nu één en twee in de stand. Dien van Remmerden klom van 17 naar 6 door haar uitstekende score van 5792 punten. Op bijna iedere avond goed genoeg voor plaats één, maar vanavond dus niet. Net als de vorige keer was de gemiddelde prijs voor Nel Stolker. Dat genoegen had Nel Spruit (hoewel onbeloond) ook al eens mogen proeven maar vanavond ging het iets minder.

Bij het jokeren had Marijke van Hofwegen voor de derde keer op rij 52 punten en dat leverde haar nu wel de eerste prijs op. Toevallig wel gedeeld met Bea Knoop.

Natje, droogje en prijzen werden mede mogelijk gemaakt door keurslager Peter van Alphen, bloemisterij-tuincentrum van Jaarsveld, Happy Food op de Sluis en De Mol drankenspecialist.

Denk ook aan het marathon kaarten op zaterdag 14 januari 2012.

Graag tot 9 december!

A3

Uitslag Klaverjassen 18 Nov 2011

Totaalstand Klaverjassen 18 Nov 2011

Uitslag Jokeren