Makkelijke middag voor FC Driebergen

FC Driebergen heeft in zijn eerste wedstrijd van 2016 uitgehaald in Soesterberg tegen ’T Vliegdorp en verlieten het veld met een 0-8 overwinning op de hekkensluiter van de 3e klasse D. Het was ook al na 30 seconden raak toen de eerste combinatie tussen Pascal van Doorn en uitblinker Robin Notenboom doeltreffend werd afgerond door eerst genoemde speler0-1. 2 minuten later een uitstekend schot dat uit een spette op de lat van Jelle Adema. Wel moesten we wachten tot de 18e minuut toen Thomas Meeles een terechte strafschop wederom feilloos inschoot 0-2.

Het mooiste doelpunt werd gescoord in de 27e minuut door uit een omhaal direct te scoren en doelpuntenmaker was Robin Notenboom 0-3. Uit een goed genomen hoekschop door Jelle Adema scoorde heel beheerst linksachter Gerwin v/d Klift met zijn hoofd 0-4. Na nog een paar gevaarlijke momenten lat en paal stonden een hogere score in de weg werd de rust bereikt met een 0-4 stand. De weinige toeschouwers ( er waren bijna alleen maar FC Driebergen supporters) dachten zal FC Driebergen door drukken of verslappen.

Het werd een gelukkig een vervolg van het 1e bedrijf FC Driebergen bleef drukken en met de vele ruimte die men kreeg werd het in de 52e minuut 0-5 door een klutsbal en Pascal van Doorn was attent en scoorde. 3 minuten later weer een goede combinatie tussen Pascal en Robin en de laatste scoorde 0-6. Hierna kwamen de 3 wissels het veld in. In de 65e minuut werd het nog 0-7 wederom door Robin Notenboom en de ijverige Mathijs Brink maakte er in de 78e minuut 0-8 van wat de einduitslag betekende.

Zaterdag as 30 januari de thuiswedstrijd FC Driebergen –OSM Aanvang 15.00 sportpark De Woerd

FCD Vlieggdorp (2)

FCD Vlieggdorp (1)