MC1 Kampioen najaarscompetitie!

Dames Mc1 wederom kampioen! Na een moeizaam begin tegen Desto uit Vleuten kwamen we op voorsprong na een bekeken inschuiver van Nadia.
Lange tijd hing de gelijkmaker in de lucht maar de verdediging stond als een huis. Keeper Annabel hield haar doel katachtige schoon. Laura, Eva en Ania gaven weinig weg door de strakke dekking. Op het middenveld werd bijzonder goed gewerkt door Esmee, Hinne en Marije. Voorin waren Lisa, Juliette en Nadia scherp.

Tweede helft bleef spannend. na een goede inval beurt van Oumaima, Eline, Olivia en Indy. We bleven geloven in de overwinning. 5 min. Voor tijd werd Esmee getackeld. Vrije trap op 18 m . Pauline schoot de bal in de kruising een wereld goal. Overwinning en kampioenschap zijn binnen!

Coach Erik van Andel en team manager Eva Boer zijn trots. Temeer daar het team op 7 plaatsen in gewijzigd, met veel nieuwe talenten. 33 doelpunten voor en maar 8 tegen en 29 punten beloofd nog een mooi volgend seizoen. Ook de trainers Ruud en hoofdtrainer Harry hebben bijgedragen aan dit succes.

Dames komend seizoen spelen we 1e klas. een mooie uitdaging voor dit vriendinnen team MC1.