Meiden Desto maatje te groot voor meiden FC Driebergen Jo9-5M

Nozawa

Zoals elke week stonden de meiden ook deze zaterdag weer vroeg te trappelen om lekker te gaan voetballen. Helaas kon Denise er niet bij zijn deze ochtend.

De tegenstanders kwamen uit Vleuten en waren gekleed in mooie oranje tenues. Al snel werd de yell van onze meiden uitgebreid:

Kastanje kastanje kastanje
We winnen van oranje!

Die yell moeten we maar even goed onthouden voor de returnwedstrijd….

Vandaag werd de wedstrijd geleid door een van de scheidsrechters in opleiding. Onze complimenten voor deze topper!

Al vrij snel na de start van de wedstrijd stonden de meiden 0-1 achter. Helaas werd direct daarna al de 0-2 gemaakt door een hard schot van afstand.

Even werd langs de lijn gedacht dat dit wel weer eens een monsteruitslag kon worden, maar dit keer niet in ons voordeel.

Toen kwam opeens de ommekeer! Jasmijn scoorde de 1-2 na een fantastische lange dribbel. De keeper was totaal kansloos!

De meisjes van Desto gingen daarna met zijn vieren tegelijk op onze keeper Benthe af. Maar die reageerde met een knappe redding.

Niet lang daarna liet onze keeper weer haar klasse zien: ze speelde met een doeltrap de bal op Jasmijn, die er met de bal vandoor ging en tussen de speelsters van Desto heen op het doel afging en zo de stand op 2-2 bracht.

Na de time-out volgde een afstandsschot van Desto dat naast het doel belandde. Even later werd het toch nog 2-3.

FC Driebergen had ook nog wel kansen, maar de bal wilde maar niet het net in rollen. Zo kwam een schot van Tessa helaas terecht op de paal.

Na de rust bleef het over en weer gaan. De teams waren behoorlijk in evenwicht. Maren, Roos, Lise en Nikki: stuk voor stuk deden ze hun best om de bal weg te houden bij onze keeper.

Dat ging goed, tot een schot van Desto op de paal terecht kwam. Desto kreeg weer vertrouwen, onderschepte de bal en scoorde 2-4.

Fenna maakte nog een heel mooie actie en schoot net naast het doel. Weer pech!

Op het eind van de wedstrijd kon een meisje van Desto alleen op de keeper af lopen waardoor de wedstrijd eindigde met een stand van 2-5.

Alle meiden van FC Driebergen hebben de hele wedstrijd keihard gewerkt. Dat verdient een groot applaus van alle toeschouwers!
Goed gedaan meiden!