Meidenteams buigen zich over kantine

Grafisch Dienstencentrum Driebergen

Is de kantine Meidenproof??

Dat was de vraag die op zaterdag 6 april aan alle meidenteams gesteld werd. Alle meidenteams waren uitgenodigd in de kantine op zaterdag na hun wedstrijd om mee te denken over de kantine. Wat wordt er gemist en hoe zouden zij willen dat de kantine eruit komt te zien. Rosanne en Helen hadden vanuit het bestuur de taak gekregen om op onderzoek uit te gaan. Papier en kleurtjes in de aanslag en kleuren en tekenen maar. Natuurlijk kreeg iedereen wat lekkers te drinken en werd er vol op gesmikkeld van de lekkere gezonde hapjes gemaakt door Hennie. De 1 tekende een bus voor uitwedstrijden weer een paar anderen gaven aan dat alles rook vrij moest worden en ze misten toch ook wel hun idolen in de kantine. Waarom niet meer foto’s en een leuke gezellige hoek waar we lekker kunnen chillen. Ook mag er soms wel wat meer gedaan worden of georganiseerd worden in de kantine. Zijn maar een paar van de toffe leuke en wilde ideeën van de meiden.

We hebben super leuke ideeën ontvangen en gaan er druk mee aan de slag! Is jouw idee de leukste dan is daar natuurlijk ook een prijs mee te winnen. Hou de website in de gaten want daar laten we weten welke ideeën we gaan uitwerken en de leukste ideeën ontvangen een prijs!

Alle meiden super bedankt voor jullie ideeën en mocht je nog meer ideeën hebben of nog vragen mail dan naar vrouwenvoetbal@fcdriebergen.nl

Namens FC Driebergen

Rosanne en Helen