Hoenderdaal

Sinds de oprichting van FC Driebergen wordt een Champions League georganiseerd voor de jongste kinderen (de mini’s). We hanteren een minimumleeftijd van ongeveer 6 jaar.

De mini’s trainen woensdag van 15.30 tot 16.30 en de meeste kinderen spelen ook wedstrijden op zaterdag (meestal rond 8-9 uur), maar dat is niet verplicht bij de mini’s (op latere leeftijd zijn wedstrijden wel verplicht).

Iedereen mag 3x proef trainen en daarna beslissen om verder te gaan. Liefst gelijk met voetbalschoenen en scheenbeschermers, maar dat mag ook na de proeflessen. Lid worden gaat via de website: https://www.fcdriebergen.nl/lidworden/. Contributie wordt gestart in het nieuwe seizoen (of gehalveerd als kinderen ongeveer halverwege starten)

FC Driebergen is een vereniging die probeert de betrokkenheid van ouders te stimuleren en zo ook de contributie laag te houden. De trainingen worden gegeven door een ervaren trainer ondersteund door ouders. De oefeningen worden uitgezet door de ervaren trainer, de ouders begeleiden een groep van 6-10 kinderen gedurende een uur.

Zijn jullie geïnteresseerd om te helpen bij de trainingen? Dat kan als vaste trainer, maar ook bij toerbeurt. Kinderen vinden het altijd fantastisch als hun moeder of vader helpt bij de training! En vele handen maken licht werk!

Wil je ook meedoen? Stuur een email naar mini@fcdriebergen.nl en doe mee met een paar proeftrainingen!

Eduard Baijs
Coördinator en trainer jongste jeugd FC Driebergen