M&M pakt hoofdprijs, bullshitprijs voor…

Thesio ICT Proffesionals

Zaterdag 18 januari 2020 was het weer tijd voor het jaarlijkse darttoernooi voor koppels waarbij gestreden wordt om de ‘Arie Sturkenboom’-bokaal.

40 Koppels gingen dit jaar de strijd met elkaar aan. In de poulefase werd er gelijk fanatiek gespeeld; zoals ieder jaar gingen de nummers 1 en 2 in de poule door naar de winnaarsronde, maar dit jaar gingen ook de nummers 3 en 4 door naar de zogeheten “verliezersronde”.

De organisatie lag dit jaar in handen van Tamara en Sandra, die konden rekenen op een hele poule van mensen die hen onder andere hielpen bij het opbouwen, de puntentellingen, achter de bar en aan de inschrijf- en verkooptafel.

Met een nieuwe organisatie verandert er soms wel eens wat en zo was er dit jaar, in plaats van een band, een nieuwe loting voor de volgende ronde. Toch weer een spannend moment voor de overgebleven teams, want sommige tegenstanders wil je natuurlijk liever niet treffen gelijk na de poulefase….

Vanaf hier werden de verliezers van de wedstrijden geëlimineerd en dit leidde uiteindelijk tot een ‘verliezers-finale’ en de grote finale. De eerste ging tussen team “A&A” (Arthur Gijzen en Anton Advokaat) en team “Net niet” (Henk Marchal en Thiemo Koker. En u raadt het al… team “Net niet” won net niet en team A&A ging er met de hoofdprijs in de verliezers-poule vandoor.

De grote finale ging tussen team “M&M” (Marcel Smit en Mark Ritsma) en team “Complicaties na de Ingreep” (Ben en Edwin Evers). Omdat het toernooi dit jaar een stuk vroeger ten einde liep was er nog een groot publiek aanwezig om te zien dat team “M&M” de ‘Arie Sturkenboom’ bokaal in ontvangst mocht nemen.

Ook nieuw dit jaar: de “Bullshit-prijs”. Deze prijs is te vergeven aan het team die deze titel het meest heeft verdiend over de hele avond bezien. De eerste Bullshit-prijs ging naar team “BAM BAM” (Elmar van Doorn en Remco van Hasselt), omdat de heren zó fanatieke voorstanders zijn om ook de 3e en 4e plaats een beker te geven ontvingen zij de eerste editie van deze prijs.

Al met al weer een geslaagd toernooi. Via deze weg willen wij nog alle vrijwilligers en spelers bedanken voor een fantastische avond en we hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten.