MO13 eet boterhammen met pindakaas

van der Klift Kapsalon Driebergen

Wat een start van het nieuwe voetbal seizoen. Na een verandering van trainers en coach, moesten we even op gang komen. De nieuwe regels, maakte dat we er in de beker wedstrijden al snel uit lagen.

Daarentegen gaan we met de competitie goed van start. Wat een heerlijk team is de MO13. De nieuwe meiden worden met open armen ontvangen, we hebben plezier en willen graag een balletje trappen.

En met succes. Na 3 wedstrijden gespeeld te hebben staan we boven aan, en als we dan stiekem even verder kijken, hebben we de pittigste tegenstanders dan gehad?? We mogen onze concentratie niet verliezen, hebben nog een hele tijd te gaan, maar wat zou het tof zijn. Kampioen met een meiden team bij FC Driebergen.

De wens is om het meiden/ dames voetbal meer op de kaart te zetten. Wij doen ons best! Het team is ondertussen over compleet, echter is er nog een wens van een heel aantal spelers. Groot veld spelen, 11×11!

Mocht je na het lezen denken, he dit is wat voor mij, mijn dochter, nichtje, vriendin, buurmeisje en ga zo maar door. Kom eens een keer kijken! We trainen op maandag en woensdag van 18.00-19.00, met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen.

Wij blijven dromen en eten nog een boterham met pindakaas 😉